Пропан-бутан
за дома

Ние в Лайт Газ вярваме, че модерните домове трябва да могат да разчитат на устойчиви и редовни доставки на енергия, където и да се намират. Затова осигуряваме бърз, лесен и удобен начин на хиляди семейства в България да се снабдят с качествени и безопасни бутилки пропан-бутан за дома, инсталирани от професионалисти.

01

Битова газ в бутилки

LPG бързо набира популярност поради удобството и спестяванията, които предлага като лесен за използване енергиен източник. Пропан-бутанът, предлаган от Лайт Газ, е с по-голямо съдържание на пропан, по-калоричен е и с по-добро изгаряне. което го прави идеалният избор за готвене и домашна употреба.

Научи повече


02

Зареждане на бутилки за кемпери

Газта е основният източник на гориво за отопление, готвене и охлаждане във вашата каравана или кемпер. Предлага безпроблемен, гъвкав и удобен начин да се възползвате от всички модерни удобства на града, докато сте на пътя или паркирали на най-красивото кътче на света.

Научи повече


03

Зареждане на газови барбекюта

Барбекютата на газ са едни от най-популярните уреди за готвене на открито, особено през лятото - безопасни са, лесни за поддръжка, оставят малко бъркотия за почистване и имат минимален въглероден отпечатък.
Научи повече

04

Отопление на домовете с LPG газ

Отоплението с пропан-бутан предлага много предимства, като по-ниски месечни сметки за отопление в резултат на по-високата производителност и системна ефективност. Вследствие, получавате по-бързо отопление на по-разумна цена, дори когато температурите навън са по-ниски.

Научи повече

05

Гъби за отопление

Едно от нещата, които почти всички обичаме, е да се наслаждаваме на времето на открито, независимо какво е то. Отоплителните уреди тип гъба от Лайт Газ, с класически дизайн, са идеалното допълнение за вашата градина, двор или тераса, предлагайки ви комфортно и приятно външно изживяване.

Научи повече

Безплатна доставка
до вашия дом

Освен доставка до дома ви, нашите експерти лично ще се погрижат новата бутилка да бъде поставена безопасно, както и да отговорят на вашите въпроси, свързани с правилното използване и съхранение на бутилката.