Газови бутилки Лайт Газ

light-gas-gaba-za-otoplenie-za-restorant
Гъби за отопление
May 21, 2022
light-gas-gaba-za-otoplenie-za-restorant
Гъби за отопление
May 21, 2022
 
 

Какво представляват газовите бутилки?


За тези от вас, които не са запознати, бутилираният газ е запалим въглеводороден газ, който е втечнен под налягане и съхранен в газовата бутилка, като са спазени високи стандарти на безопасност. Получава се след преработката на природен газ и рафинирането на нефт. Бутилираният газ, съхранен в така наречените LPG бутилки, се използва за най-различни цели, като най-често те са за отопление (включително и топла вода) и готвене.


Какви са ползите от газова бутилка?


Газовите бутилки имат много предимства както на закрито, така и на открито. Те са неотлъчен спътник на туристи, които обичат приключенията на открито, да нощуват на къмпинг и да пътуват с кемпервани. Въпреки че много хора са по-запознати с готвенето на дърва и дървени въглища, готвенето на газ е изненадващо лесно, безопасно и ефективно.

Относно употребата на газови бутилки в дома, можете да ги използвате да поддържате дома си топъл и уютен, да намалите потреблението на електроенергия, както и за по-бързо и по-вкусно готвене. За разлика от котлоните, които отнемат време да загреят, тук можете незабавно да включите или изключите при завъртане на клапана, а това ви осигурява по-добър контрол върху готвенето.

Поради високата си калоричност, пропан-бутанът ви позволява и по-бързо готвене, но без да променяте значително температурата в кухнята, защото кухненските печки на газ отделят по-малко обща топлина.

За разлика от дървата за огрев и дървените въглища, газовите бутилки са лесни за съхранение, заемат малко място, не оставят пепел и сажди, които трябва да почистите, и не се налага да дишате вреден дим. Казано накратко, бутилките с пропан-бутан ви предоставят един по-лесен, по-бърз, по-икономичен и по-чист начин на готвене и отопление.


Защо да изберете газова бутилка от Лайт Газ?


В Лайт Газ се гордеем с нашето ново поколение бутилки за дома и бизнеса – продуктова гама Сейфти Газ (SafetyGas). Това са бутилки, които проектирахме, изработихме и тествахме по най-високи стандарти, за да може нашите клиенти да са спокойни, че получават най-доброто и безопасно решение.

Предлагаме ви няколко варианта за взимане на нова бутилка, за да може да изберете най-удобния за вас:

1) Депозит нова бутилка - имате възможност да заплатите депозит за нова бутилка, която може да върнете когато решите, а ние да ви върнем парите по депозита;

2) Купуване на нова бутилка - ако желаете, може да закупите новата бутилка и така тя да остане за ваше лично ползване;

3) Нова за стара - може да получите нова бутилка на намалена цена, като върнете старата си. Тази възможност е валидна само за стари бутилки, които са годни за експлоатация и са одобрени от нашите експерти;

Вярваме, че нашите компактни бутилки в слънчево червено и зелено ще внесат топлина в живота ви и ще са причината за много усмивки и позитивна енергия във вашия дом. Гарантираме, че всяка бутилка ще бъде заредена с първокачествено гориво, доставена до дома ви напълно безплатно и в удобен за вас час, както и инсталирана безопасно от наш специалист.

За повече информация, промоционални пакети и оферти или директна поръчка, моля използвайте формата за контакти.