Гъби за отопление

light-gas-safety-gas-butilka
Газови бутилки Лайт Газ
April 21, 2022
light-gas-motokar-biznes
Газови мотокари
May 21, 2022
light-gas-safety-gas-butilka
Газови бутилки Лайт Газ
April 21, 2022
light-gas-motokar-biznes
Газови мотокари
May 21, 2022
 
 

Какво представляват гъбите за отопление?


Това е газов уред под формата на „гъба“ (от където идва и името му), предоставящ елегантно решение за отопление на външни пространства и полуотворени помещения. Газовият нагревател доставя моментална топлина, а алуминиевият рефлектор (шапчицата) се грижи тя да се отрази и да бъде разпределена равномерно за максимална ефективност. Конструкцията е от неръждаема стомана, което прави пропановия нагревател издръжлив и устойчив на ръжда и корозия.


Какви са ползите от гъбите за отопление?


Независимо дали е мека лятна вечер или студена зимна нощ, хората обичат да се събират на открито. Гъбите за отопление могат да бъдат използвани както за дома за внасяне на комфорт и уют на двора или терасата, така и от бизнеси като кафета, ресторанти и барове за разширяване на търговската площ и допълване на атмосферата. Този тип газови нагреватели започват да се използват все по-често поради удобствата и икономичния разход, които предлагат.

Включването и регулирането на топлината става за секунди – включвате горивния клапан, щраквате бутона за запалване и сте готови да се насладите на тиха, приятна и най-вече топла атмосфера, където и да сте.

Газовите гъби за отопление са направени от издръжлив материал - горелки от неръждаема стомана и нагревателна решетка с двойна мантия за оптимална устойчивост на различни метеорологични условия - от излагане на силно слънце до дъжд и ниски температури.

Добавено удобство е, че този тип газови нагреватели идват с вградени колела за подобрена преносимост, което ви дава възможност лесно и бързо да ги преместите на желаното място.


Защо да изберете гъба за отопление от Лайт Газ?


Гъбите за отопление на Лайт Газ са елегантни, функционални и отговарящи на строги европейски стандарти за производствена безопасност. Имат вграден предпазен клапан, който автоматично спира подаването на гориво на нагревателя при определен наклон, както и предпазител в горната част, който да ви предпази от пламъците.

Предоставяме възможност на нашите клиенти да наемат или изцяло да закупят оборудвани газови гъби. За повече информация и поръчки, моля използвайте формата за контакти.