Отопление на Газ

Лайт Газ ви предоставя висококачествен пропан, когато нямате достъп до газоразпределителна мрежа. Доставяме до труднодостъпни места и захранваме подземни и надземни резервоари.


light-gas-otoplenie-u-domalight-gas-otoplenie-za-doma-komfort

Висока ефективност

С покачването на разходите за енергия, сега е по-важно от всякога да направите разумен избор, като изберете газ и спестите от сметките си за отопление. Получавате не само повече топлина, но и такава на по-ниска цена.

Комфорт и надеждност

Отоплението с пропан-бутан е бързо, лесно и удобно, но най-вече надеждно, защото домът ви продължава да бъде топло и уютно място дори в случаите, в които има прекъсване на тока. А това е от особено значение през зимата.

Грижа за природата

Газта има и друго предимство, а именно че е по-чисто гориво в сравнение с петрола, дървесината или дори електричеството, произведено от изкопаемо гориво. По щадящо е към околната среда, за която също трябва да мислим.

Домашна инвестиция

Домовете, отопляващи се с LPG газ, обикновено държат по-високи цени от същите такива, които са на електричество. Купувачите търсят комфорт, удобство и разбира се по-ниски сметки за отопление - резултат от преминаването на газ.

 

Спокойствие и комфорт с Лайт Газ


Сравнителна таблица
за разходи на горивата

(актуална за 05.2022)

Отзиви

Какво казват нашите клиенти

 

Свържете се с нас


За въпроси и повече информация, моля изпратете ни имейл
или ни се обадете на долупосочения номер.