Екологична енергия за бизнеса


LPG (втечнен нефтен газ) е устойчиво и ефективно гориво със значително по-малко вредни емисии. Транспортира се и се съхранява лесно, което е от особена важност за всеки бизнес.

Лайт Газ има дългогодишен опит в подпомагането на бизнеси да намалят значително разходите си и да подобрят своята производителност. Нашият екип от професионалисти е на разположение, за да оцени вашите бизнес нужди и да ви посъветва за най-доброто възможно решение.

01

Пропан-бутан за фирми

Доверете се на надежден LPG доставчик за вашия ресторант, като осигурите на вашите готвачи спокойствие и сигурността да приготвят храната чиния след чиния. За ваше улеснение предлагаме и планирани доставки, за да имате винаги необходимото количество пропан-бутан за успешен бизнес.

Научи повече


02

Зареждане на мотокари

Газокарите са ключова част от работната сила за много фирми, предоставяйки безопасен и бърз пренос на стока. Когато става въпрос за гориво, газта е идеалното решение. Тя е не само по-чисто, по-ефективно и по-евтино гориво от дизела, но също така осигурява отлични предимства пред електричеството.

Научи повече


03

Отопление на бизнес сгради

Управлението на успешен бизнес изисква вземането на добре преценени решения, едно от които е осигуряването на подходяща температурна среда в работните помещения. Изберете опцията, която е достъпна, надеждна и безопасна.

Научи повече

04

Гъби за отопление

Тези външни отоплителни тела са чудесен начин за ресторантите и кафенетата да разширят търговската си площ, като осигурят допълнително пространство на открито чрез топлина и уют на своите клиенти. Увеличете приходите си и намалете разходите си чрез гъби за отопление, които са лесни за използване, преносими и най-вече икономични.

Научи повече

Доставка
до работното ви място

За максимално улеснение на вашия бизнес, предлагаме безплатна доставка до работното ви място, както и различни възможности за плащане - в брой, по банков път, при доставка, седмично или месечно. Можете да направите както индивидуална поръчка, така и предварително уговорена доставка по график през определен интервал от време.