Качество, превърнато
в стандарт

Нашите водещи принципи са отговорност, грижа за потребителя и висок професионализъм. В Лайт Газ работим само с нови, сертифицирани и проверени бутилки с битова газ. Гарантираме качеството на доставената суровина и техническата изправност на всяка бутилка, както и на инсталацията, извършена от нашите специалисти с дългогодишна практика в сферата.

Нашата Мисия


Компанията Лайт Газ ООД специализира в търговията на едро и дребно със светли горива и битова газ пропан-бутан, като предлага на своите клиенти доставка на суровини, газови бутилки за битови и бизнес клиенти, консултации, проектиране, монтаж, поддръжка и ремонт на съоръжения с повишена опасност.

Нашата мисия е да предоставяме продукти и услуги, съобразени с индивидуалните потребности на нашите клиенти, прозрачни делови отношения и взаимно доверие. Имаме подкрепата и на нашите ЛАЙТ партньори – доказани експерти, с които споделяме една мисия: Да направим света около нас по-безопасно място за живеене!

Защо да ни се доверите


Ние държим на качеството, но най-вече на безопасността на бутилките с газ, които предлагаме на нашите клиенти. Съветите за правилна експлоатация на продуктите ни са част от нашата политика на работа.

Ние Ви предоставяме нови бутилки, които благодарение на допълнителния предпазен клапан са още по-безопасни. Нашите експерти ще ви съдействат при поставянето на новата бутилка правилно, както и ще отговорят на всички ваши въпроси, свързани с правилното използване и съхранение на бутилката.

Безопасност,
без компромиси


Разработка и производство:


  • на всеки етап от процеса сме използвали дългогодишния си опит и знанията в сферата;
  • уникална разработка на самите бутилки - ергономична форма, елегантен дизайн и оптимални размери;
  • всяка приета от нас празна бутилка се проверява за експлоатационна годност преди да се върне в обръщение;
  • пълен и постоянен професионален контрол при зареждането на газовите бутилки.

Монтаж и поддръжка:


  • първоначалният и последващите монтажи се осигуряват от нашите специалисти;
  • качествена проверка на годността на консумативите, като вентили и маркучи;
  • удобства при заявката и изпълнението ѝ – консултации за най-подходящ продукт;
  • сервиз – незабавна подмяна на евентуално дефектирал продукт.

Нашите Партньори


Лайт Инспект ООД

Лицензирана фирма за осъществяване на технически надзор на газови съоръжения, инсталации за природен газ и втечнен въглеводороден газ (ВВГ).

Лайт Комерс ООД

Национална компания за търговия и транспорт на петролни продукти и автогаз. Стартира през 1997г. и е позната на пазара като един от водещите доставчици на нефтопродукти.


Лайт Петрол ООД

Специализирана компания за внос, износ и реекспорт на горива и петролни продукти. Компанията осъществява и транспортна дейност в страната и чужбина.

Лайт Транс ООД

Фирмата предлага бърза и сигурна доставка на горива и петролни продукти, модерен автопарк, висококвалифициран екип от специалисти с дългогодишен опит.

Лайт Финанси ООД

Компанията се е затвърдила на финансовия пазар като коректен, отговорен и сигурен кредитор. Специализира в ипотечно кредитиране, като отпуска потребителски и бизнес кредити, обезпечени с недвижим имот на територията на цяла България.

АИМ Финанс ООД

Една от водещите небанкови финансови институции, която предлага бързи заеми в региона на гр. Пловдив. Отличава се с дългогодишен опит в сферата на финансовите услуги и екип от финансови експерти, винаги на разположение на своите клиенти.

Газ Пойнт ООД

Фирмата е лицензирана и регистрирана за извършване на технически прегледи на съоръжения с повишена опасност (СПО), като се е утвърдила с дългогодишен и доказан опит.


Свържете се с нас


Contact Form Demo