Кемпервани

light-gas-motokar-biznes
Газови мотокари
May 21, 2022
light-gas-barbeque-grill
Газови барбекюта
May 21, 2022
light-gas-motokar-biznes
Газови мотокари
May 21, 2022
light-gas-barbeque-grill
Газови барбекюта
May 21, 2022
 
 

Какво е кемпер?


Кемперът, или наричан още кемперван, е хибридно превозно средство, което осигурява транспорт и място за спане. Има най-различни видове, като те се класифицират в категории А, B и C спрямо тяхната големина и комфорта, който предлагат. Въпреки че в България не са толкова разпространени колкото в Запада, популярността им бързо набира скорост като идеалното решение за семейно пътуване, опознаване на страната и спестяване на финанси (често и главоболия) при намиране на място за нощуване.


Защо ви е необходима газ за кемпера?


Кемперите са пригодени да наподобяват максимално домашните условия, като се има предвид че все пак са и превозно средство. Като такова, най-често срещания и удобен начин за обслужване на битовите нужди като готвене и отопление идва чрез бутилки пропан-бутан.

В зависимост от вашето превозно средство за отдих, можете да имате газова система с поставен резервоар за многократно пълнене или да разчитате на индивидуални бутилки, които да поставите в определени отделения на кемпера. И в двата случая, трябва да се уверите, че сте добре заредени преди да тръгнете на път, защото домът ви на колела бързо може да загуби своята функционалност ако привършите запасите.


Защо да заредите с Лайт Газ?


В Лайт Газ ви предлагаме качествени горива с гарантиран произход. Може да заредите кемпера си директно от петролните ни бази или да поръчате газови бутилки на удобен за вас адрес, а те ще бъдат доставени с наш специализиран транспорт напълно безплатно.

Газовите ни бутилки SafetyGas са от ново поколение и ви предоставят висок стандарт на безопасност в резултат на проектиране и изработка от специалисти в сферата и многократни тестове, за да може да сте спокойни, че получавате най-доброто. От вас остава само да се насладите на незабравимите моменти прекарани със семейството си на открито.

За повече информация и поръчки, моля използвайте формата за контакти.