Газови мотокари

light-gas-gaba-za-otoplenie-za-restorant
Гъби за отопление
May 21, 2022
light-gas-kempervani-za-otkrito
Кемпервани
May 21, 2022
light-gas-gaba-za-otoplenie-za-restorant
Гъби за отопление
May 21, 2022
light-gas-kempervani-za-otkrito
Кемпервани
May 21, 2022
 
 

Какво представлява газовият мотокар?


Мотокарът е сравнително малко индустриално превозно средство, което служи за повдигане и преместване на материали на къси разстояния. Мотокарите с втечнен нефтен газ (LPG) се захранват с газ, който се съхранява в малък цилиндър, намиращ се в задната му част. Изключително популярен избор са за фирми от всякакъв размер, тъй като предлагат лесен начин за пренасяне на обемна и/или тежка складова наличност, обикновено върху палет.


Какви са ползите от газов мотокар?


Газовите мотокари, или просто газокари, не изискват допълнително закупуване на зарядно устройство за батерии и обикновено се продават на по-ниска цена от дизеловите превозни средства, което ги прави най-евтините от трите налични мотокари.

Освен по-ниската първоначална инвестиция, газокарите са и по-универсален избор, защото работят добре както на закрито, така и на открито. За сравнение, дизеловите мотокари са удачен вариант само навън, а електрическите са пригодени за работа предимно на закрито. Съответно, ако сте разрастващ се бизнес и имате ограничен бюджет за мотокари, то най-разумно би било да насочите ресурсите си към LPG мотокар като най-гъвкаво решение.

Пропан-бутановите мотокари са по-тихи от дизеловите, като в същото време могат да имат същата производителност. Като цяло са и значително по-щадящи към околната среда, като не създават и толкова мръсни изпарения или мръсотия в складовото помещение като мазни петна. С други думи – по-щадящи към околната среда и към вашия персонал.

Спрямо електрическите мотокари, газокарите не изискват скъпи и обемисти батерии и места за зареждане, а просто доливане на масло в случай, че нивата са ниски. Не е и необходимо да чакате да се заредят, за да ги ползвате – готови са за работа по всяко време.


Защо да заредите газокарите си при Лайт Газ?


Вярваме, че грижата за безопасността на персонала при работа е от първостепенна важност и отличителна черта на отговорния мениджър. В Лайт Газ ви даваме не само сигурност, че всички необходими мерки за безопасност са спазени, но и икономически ефективно решение. Само някои от ползите да изберете нас са:

✔️ Безплатна доставка на пропан-бутан в бутилки БВГ27, БВГ50 и БВГ80;

✔️ Доставка на пропан-бутан в бутилка БВГ27 за газокари;

✔️ Консултации, монтаж и тестване на доставения от нас пропан-бутан;

За поръчки или повече информация как Лайт Газ може да помогне на бизнеса ви, моля използвайте формата за контакти.